The ForEverly Brothers

Marcel Hufnagel

02-03-1969 te ’s-Hertogenbosch

Opgegroeid als oudste zoon in een muzikaal gezin waar zowel vader als broer van muziek hun beroep hadden gemaakt. Op zijn 6e kreeg hij zijn eerste pianoles. Drums en gitaar volgde daarna al snel en het was al vroeg duidelijk dat muziek door heel zijn lijf stroomde. Zijn eerste succes kwam op 14 jarige leeftijd met een Nederlandstalige top 10 hit.

Marcel is nooit gestopt met het studeren van muziek. Van de meeste van zijn “helden” heeft hij muzieklessen gevolgd en volgens hem raak je nooit uitgestudeerd. Marcel wist al vroeg dat muziek zijn grote passie was en kon daarom zijn geluk niet op toen hij op 17 jarige leeftijd van zijn passie zijn beroep kon maken door als lead zanger/drummer te gaan spelen in een van Nederlands meest gevraagde bands Clockhouse. Toen deze band in 1993 besloot om op hun hoogtepunt te gaan stoppen is Marcel solo gegaan. Hij heeft toen onder andere 4 klassieke albums gemaakt waarvan er meer dan 450.000 exemplaren wereldwijd zijn verkocht. Hij heeft gezongen in talloze shows en zelfs ook voor een koninklijk publiek. 

Als zanger met een herkenbare hoge stem (Tenor) heeft hij wereldwijd diverse mooie optredens mogen doen en is hij op die manier ook in aanraking gekomen met het repertoire van The Everly Brothers. Natuurlijk was hem dit van jongs af aan al bekend maar nooit eerder stond hij in de Nederlandse theaters als vertolker van Phil Everly in een grootse theatershow met live band om samen met een internationaal gezelschap het publiek mee te nemen naar de tijd van weleer met de mooiste liedjes van Don en Phil Everly.

Samen met vriend Harold Verwoert is het hun grootste passie om het omvangrijke repertoire van The Everly Brothers levend te houden en om zoveel als mogelijk het publiek ervan te laten genieten. Ze treden hiermee internationaal op met als uitval basis Nederland. Als Marcel niet in de rol van Phil Everly op het podium staat dan werkt hij waarschijnlijk in zijn studio waar hij liedjes schrijft en produceert voor collega artiesten of hij geniet van het mooie leven dat hij zowel in Nederland als in Spanje heeft opgebouwd.

ForEverly Yours!
Marcel Hufnagel

Harold Verwoert

15-01-1968 te Leeuwarden

Harold Verwoert, 15 Januari 1968 te Leeuwarden, is de zoon van een Indische vader en een Friese moeder. Na de HAVO studeerde hij klassiek zang aan het Conservatorium in Groningen. Militaire Dienst gooide roet in het eten en de geplande overstap naar Lichte muziek ging niet door. 

Tijdens zijn dienstplicht deed hij auditie voor de theatershow “Jeans!” waar hij aansluitend ging werken als zanger/danser. Met dit gezelschap toerde hij een aantal jaren langs de Nederlandse Theaters. Na meer dan 700 voorstellingen bleef hij nog een aantal jaar aan als vocal coach.

Tevens presenteerde hij ruim 2000 uur Live-televisie op de Nationale TV. Na “Jeans” werkte hij voor o.a. Palmplus Producties als Producer van TV programma’s en trad onder diverse namen succesvol op als zanger. In 2001 werd hij gevraagd om gestalte te geven aan het karakter “Coole Piet” wat na een naamsverandering naar “Diego”, tegenwoordig nog steeds een van de belangrijkste zwarte pieten karakters is van Sinterklaas. Hij heeft meer dan 80 Sinterklaas liedjes op zijn naam staan, twee gouden albums en twee nummer 1 noteringen. Hij maakte als Diego zes succesvolle bioscoopfilms, waarvan er vijf een gouden status behaalden. Verder werkt Harold als vocal coach volgens het Speech Level Singing principe van Seth Riggs.

Na voor diverse Tv zenders gewerkt te hebben als Presentator (TROS, RTL4. SBS6 en omroep MAX), werkt hij thans als  zanger in diverse Dinnershows en heeft hij een eigen project studio waar hij backing-vocals opneemt en inzingt, in opdracht liedjes schrijft en diverse zang projecten produceert. Harold is van kleine jongen af aan opgegroeid met de muziek van de Everly Brothers. Hij vindt het een eer om samen met zeer gewaardeerde collega Marcel Hufnagel bij te mogen dragen, aan het in ere houden van de muziek van dit legendarische duo.

ForEverly Yours!
Harold Verwoert

ForEverly Brothers Socials