De Band

Eric Swinkels

Piano, Hammond, Gitaar

Eric Swinkels stond al jaren bovenaan op onze lijst van muzikanten voor onze Everly band. Eindelijk kunnen we zeggen “we got him!” Niet alleen is hij een meer dan geweldige pianist, hij weet ook als geen ander om te gaan op een Hammond orgel en als gitarist weet hij ook altijd precies hoe de juiste snaar te raken. Het is daarom ook niet raar dat hij een van de meest gevraagde sessie muzikanten is en daarom al met vele sterren het podium heeft gedeeld. Eric is bv ook al sinds vele jaren de vaste pianist van Danny Vera.

Gitaar

Wim van de Vliert, heeft een grote voorliefde voor eerlijke, pure muziek. Een zanger-gitarist die met een eigen geluid veel indruk maakt. Hij speelde o.a. bij het populaire West Virginian Railroad, Ilse de Lange en Rachel kramer. Wim heeft reeds vele (country) awards gewonnen en solo-optredens gedaan op het gerenommeerde CMA festival in Nashville USA. Zijn muzikale ontwikkeling is daarna voortgezet bij vele projecten waaronder Danny Vera, Eagles Tribute Band, Weermusic en verschillende (Inter) Nationale artiesten. Wim is niet alleen een uitstekende gitarist, maar toont zich ook als de Nederlandse Keith Urban en word hij daarnaast makkelijk vergeleken met Vince Gill. U zult begrijpen dat wij ontzettend trots zijn dat we deze muzikale held mogen verwelkomen in onze Everly band.

Wim van de Vliert

Erik Hanegraaf

Drums

Erik Hanegraaf beschikt als drummer over de mogelijkheid om een fundament te leggen, in de huid te kruipen en het kunnen laten swingen van een band. Dit, én het hebben van de juiste sound, hebben geleid tot een carrière die al meer dan 30 jaar duurt. De kennismaking met de wondere wereld van muziek en de mogelijkheid om zich aan te passen aan verschillende disciplines hebben ervoor gezorgd dat hij met talloze collega’s heeft mogen samenwerken en in diverse studio’s menig artiest van zijn spel heeft mogen voorzien. Wij als ForEverly Brothers zijn daarom ook meer dan gelukkig om Erik in onze Everly band te mogen verwelkomen.

Basgitaar

Richard Zoer kocht zijn eerste basgitaar toen hij 12 was.
Vanaf 1993 was hij de bassist/muzikaal leider/arrangeur in de begeleidingsband Hollywood Boulevard en heeft daar met vele (inter)nationale artiesten gewerkt. Enkele hoogtepunten zijn
Live-band bij de muziekquiz “Het Swingpaleis” van RTL4 
en vanaf 1999 alle live-concerten van André Hazes. Vanaf 2005 is hij gaan freelancen bij o.a. Kayak, Syb van der Ploeg, Hind, Erik Mesie, André van Duin, Danny de Munk & Henk Poort en musicals als Tarzan, Evita, the Wiz, Highschool musical, Dirty Dancing, Fame, Soldaat van Oranje. En vanaf nu dus ook een vaste kracht in onze Everly band. Eentje waar we meer dan trots op zijn.

Richard Zoer